Σοκ στο σημερινό ματς μεταξύ της Γρανάδα με την Αθλέτικ για τη 16η αγωνιστική της La Liga, από το γεγονός της καρδιακής ανακοπής που υπέστη φίλαθλος στις κερκίδες του «Λος Κάρμενες», κατά τη διάρκεια του 1ου μέρους, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.
Ο τερματοφύλακας των Βάσκων, Ουνάι Σιμόν, κατάλαβε πρώτος τι έγινε και ενημέρωσε τον διαιτητή, ο οποίος διέκοψε το παιχνίδι και ενημέρωσε με τη σειρά του τους υπευθύνους του γηπέδου.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι γιατροί της Γρανάδα, που έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στον φίλαθλο και οι υπόλοιποι γύρω του κρατούσαν ένα λευκό σεντόνι, ώστε να μην υπάρχουν τηλεοπτικά πλάνα.
Στη συνέχεια ο άτυχος φίλαθλος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου κι από εκεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.