Χωρίς ρεύμα παραμένουν από τις 18:00 το απόγευμα οι περιοχές Μεξιάτες και Αμούρι του Δήμου Λαμιέων, προκαλώντας ανησυχία και αναστάτωση στους κατοίκους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamianow.gr, η διακοπή οφείλεται σε σοβαρές βλάβες στα υπόγεια δίκτυα της περιοχής. Ύστερα από επικοινωνία μας με τον επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή, έγινε γνωστό πως τα συνεργεία εργάζονται εντατικά και η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης αναμένεται εντός της επόμενης ώρας.
Πολλοί κάτοικοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, επικοινωνώντας με το Lamianow.gr, τονίζοντας ότι το σημερινό πρόβλημα έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά από ένα ακόμα πολύωρο μπλακ άουτ που είχε επηρεάσει μεγάλο μέρος της Λαμίας τονίζοντας χαρακτηριστικά “… αν είναι δυνατόν να πληρώνουμε ρεύμα στον Θεό και κάθε τρεις και λίγο να έχουμε τέτοιου είδους ζητήματα”.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Μέχρι τώρα στις Μεξιάτες δεν έχουμε ρεύμα.
Εεεεεεεε, εσείς εκεί οι Διευθυνταδες στον ΔΕΔΔΗΕ αυτή την καραμέλα με τις βλάβες στα υπόγεια δίκτυα να την κόψετε γιατί είναι απαράδεκτη δικαιολογία!!!!! Εξάλλου τα κάνετε υπογειοποίηση για καλύτερα υποτίθεται,με τα λεφτά που παίρνεται θα έπρεπε να τα έχετε μελετήσει πιο σωστά!!!!
Μητροπολίτου Δαμασκηνού ξανά χωρίς ρεύμα!!!!!! Συγχαρητήρια στον ΔΕΔΔΗΕ!!!!!
Όταν εν γνώση τους έβαζαν…….. Σκάρτο υλικό στην υπογειοποίηση……… Δεν είναι βλάβη…….
Είναι σκάνδαλο……….
Για την άμμο λέω…… Μην παρεξηγηθω…..,