Το κόλπο του έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρακολουθούσαν στενά
Το ίδιο του το παιδί χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» για να μην εντοπίζεται από τους αστυνομικούς, ένας αδίστακτος 35χρονος που διακινούσε ηρωίνη σε περιοχές της Άρτας! Το κόλπο του, όμως, έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρακολουθούσαν στενά.
Όταν τον είδαν στο αυτοκίνητό του μαζί με τον 4χρονο γιο του και έναν 33χρονο συνεργό του, τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή τους δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους εννέα γραμμαρίων, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,4 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατέσχεσαν ακόμη 105 ευρώ και δύο κινητά.
Στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 23,4 γραμμαρίων μαζί με 28 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, αλλά και 1.115 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις.
Οι δυο ενήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ ο 35χρονος κατηγορείται και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.