«Δεν υπάρχει άνθρωπος, δεν υπάρχουν οχήματα, έχουμε πρόβλημα» – Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νέα Αγχίαλο
Δραματική παραμένει η κατάσταση στη Νέα Αγχίαλο, όπου η φωτιά έφτασε σε αποθήκη πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης προκαλώντας εκρήξεις. Οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν την περιοχή άρον-άρον, ακόμα και δια θαλάσσης με τις εικόνες να είναι ενδεικτικές της απόγνωσης που ένιωθαν κάτοικοι και επισκέπτες.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και της Νέας Αγχιάλου εκδηλώνονται διαρκώς επικίνδυνες αναζωπυρώσεις. Πυροσβέστες και εθελοντές δίνουν μάχη με τις φλόγες και εκλιπαρούν για βοήθεια.
Μιλώντας στο MEGA, εθελοντής απευθύνει δραματική έκκληση για βοήθεια καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχουν αρκετές δυνάμεις στην περιοχή και «θα θρηνήσουμε θύματα».
«Υπάρχει πρόβλημα, σκάνε βλήματα F – 16, είναι έτοιμο να πάρει (φωτιά) ένα βενζινάδικο. Δεν υπάρχουν οχήματα, δεν υπάρχει κανένας να βοηθήσει. Υπάρχουν κατοικίες, υπάρχουν άνθρωποι. Χρειαζόμαστε βοήθεια, θα θρηνήσουμε θύματα. Έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν παντού αναζωπυρώσεις και τις έσβηνα μόνος μου με κλαδιά, δεν υπάρχει άνθρωπος» λέει χαρακτηριστικά ο εθελοντής.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Η επιβεβαίωση της θλίψης είναι μια παρηγοριά. Στον άρρωστο το γιατρικό, στον πονεμένο ο λόγος.