Δεν πίστευαν στα αυτιά τους: Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην “to the point” ερώτηση της Νίκης Λυμπεράκη για τα προσωπικά δεδομένα και το… κρακεράκι (BINTEO)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» της Νίκης Λυμπεράκη βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας κλήθηκε να απαντήσει στο μείζον ερώτημα των παρακολουθήσεων. Η δημοσιογράφος του Mega ρώτησε τον κύριο Γεωργιάδη γιατί για τον ίδιο θεωρήθηκε μεγάλο θέμα ότι βιντεοσκοπήθηκε στη Βουλή από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να τρώει κρακεράκια και όχι η παρακολούθησή του μέσω παράνομου λογισμικού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι η διαμαρτυρία του δεν αφορούσε την πράξη της καταγραφής αυτή καθαυτή. Ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι αν πίστευε ότι το βίντεο ήταν για καθαρά προσωπική χρήση δεν θα διαμαρτυρόταν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι η διαμαρτυρία του έγκειται στο γεγονός ότι γνώριζε πως πρόθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν να ποστάρει το συγκεκριμένο βίντεο στα social media με σκοπό τον χλευασμό του.

«Εάν πίστευα ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τράβαγε βίντεο για να το κρατήσει για τον εαυτό της, δεν θα έκανα καμία διαμαρτυρία. Ο λόγος που διαμαρτυρήθηκα, κύρια Λυμπεράκη είναι ότι ήξερα ότι θέλει να το ποστάρει για να βλέπουν όλοι ότι τρώω και να με κοροϊδεύουν στα social media», εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.