Την προεργασία ενόψει της επόμενης σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη στον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε ολοκληρώνει για φέτος τις υποχρεώσεις του με τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί η συμφωνία με τον επόμενο προπονητή, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ρεμί Γκαρντ.
Ο Γάλλος τεχνικός φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» και εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις (ίσως και η παρουσίαση) από πλευράς πειραιώτικης ΠΑΕ.
Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον 51χρονο να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και να έχει ήδη σηκώσει μανίκια.
Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν κλείσει ήδη τους Σιώπη και Ρισβάνη από τον Πανιώνιο, τον Μύγα του Παναιτωλικού και τον Κούτρη του ΠΑΣ Γιάννινα.
Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ, αριστερού μπακ, αμυντικού χαφ, εξτρέμ και επιθετικού, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τις προσθαφαιρέσεις που θα υπάρξουν στο ρόστερ και τις περιπτώσεις των δανεικών.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.