Λεπτά πριν την προκαθορισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη συμπλήρωση τριών ετών από το δυστύχημα των Τεμπών, η αγορά της Λάρισας έχει (σχεδόν) “νεκρώσει”.
Εμπορικά, καταστήματα εστίασης, όπως και φαρμακεία, κατέβασαν και συνεχίζουν να κατεβάζουν τα ρολά τους ως ένδειξη σεβασμού, αποτίοντας φόρο τιμής στις 57 αδικοχαμένες ψυχές.
Παράλληλα οι πρώτοι συλλογικοί φορείς κάνουν την εμφάνιση τους, κατευθυνόμενοι προς την Κεντρική πλατεία της πόλης, με πανό και συνθήματα που ζητούν δικαίωση.
Δείτε φωτογραφίες:











Newsroom onlarissa.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
