Οι προσλήψεις αφορούν σε διοικητικό και τεχνικό προσωπικό που θα απασχοληθεί για 8 μήνες. Οι προσλήψεις συμβασιούχων θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθούν ως τις αρχές καλοκαιριού, σύμφωνα με τη ΔΕΗ.
Διοικητικοί υπάλληλοι
Ουσιαστικά πρόκειται για άτομα που θα απασχοληθούν στα γραφεία της επιχείρησης στην Αττική και αλλού για την εξυπηρέτηση των αναγκών που προκύπτουν από τον χειρισμό των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Αφορούν σε πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΙΕΚ με γνώση υπολογιστών.
Τεχνικό προσωπικό
Το τεχνικό προσωπικό θα απασχοληθεί στα ορυχεία της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα. Οι θέσεις που προβλέπονται είναι:
ΔΕ μηχανοτεχνικοί
ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί
δε Μηχανοτεχνικοί εγκαταστάσεων
ΔΕ Τεχνίτες ορυχείων
για όλες τις ειδικότητες θα ζητηθεί άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Σε όλες τις περιπτώσεις θα υπολογιστεί ο χρόνος ανεργίας, η εμπειρία, οι κοινωνικές ιδιότητες, ο αριθμός των παιδιών και ο τίτλος σπουδών.
πηγή newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.