Την ευκαιρία να τσεκάρει και τους υπόλοιπους παίκτες, που κάλεσε στην αποστολή της εθνικής Ελλάδος θα έχει ο Μίκαελ Σκίμπε, στην φιλική αναμέτρηση με την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Τρίτης (20:30). Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει από τους διεθνείς να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό προφίλ, συγκριτικά με την εικόνα στο φιλικό με το Μαυροβούνιο.
Ο Σκίμπε δεν υπολογίζει στον Θανάση Πέτσο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μήτρογλου και Μανωλάς, οι οποίοι επέστρεψαν στους συλλόγους τους. Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Μόρας, Χολέμπας, Πέλκας και Διαμαντάκος.
Η εθνική αναμένεται να παραταχθεί με τον Καπίνο στην εστία και τους Μόρα, Οικονόμου και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Χολέμπας και Τοροσίδης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τζιόλη, Ταχτσίδη και Φορτούνη να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Καρέλης και Βέλλιος θα είναι το επιθετικό δίδυμο της εθνικής Ελλάδος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.