Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Καλαποδίου μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γιαννουδάκης στην εκπομπή “Σέντρα και Γκολ” του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 με τον Παναγιώτη Κατσώνη. Ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου καθώς και στις μεταγραφικές κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά θα γίνουν 7-8 προσθήκες ώστε η ομάδα να είναι περισσότερο ανταγωνιστική από ότι ήταν τα δύο τελευταία χρόνια.
Συν τις άλλοις αναφέρθηκε πως το ενδεχόμενο των δύο ομίλων στην Α κατηγορία, βρίσκει αντίθετη και την ομάδα του , λέγοντας χαρακτηριστικά πως: “… έτσι θα αλλοιωθεί το πρωτάθλημα”.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.