Στην Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει άλλες διαστάσεις το θέμα απομάκρυνσης του Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ζιντάν και τον ατζέντη του Ουαλού, Τζόναθαν Μπαρνέτ, να «μάχονται» λεκτικά λόγω μίας δήλωσης που έκανε ο Γάλλος προπονητής.
Όλα αυτά μέχρι να γίνει γνωστό από αγγλικές εφημερίδες το ενδιαφέρον και μάλιστα προσφέροντας “χρυσάφι” στον Μπέιλ. Όλα σταμάτησαν πια, καθώς το ενδεχόμενο αποχώρησής του είναι πιο μεγάλο από ποτέ.
Βάσει των δημοσιευμάτων αυτών η Beijing Guoan προσφέρει «χρυσό» για τον άσο της «βασίλισσας». Η ομάδα της Κίνας είναι πρόθυμη να αποκτήσει τον 30χρονο εξτρέμ με το απίστευτο συμβόλαιο των 700.000 ευρώ εβδομαδιαίως κάνοντάς τον τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του κινέζικου πρωταθλήματος.
Υπάρχουν φήμες ότι ο μάνατζερ του Μπέιλ ταξίδεψε στην Ασία για να διαπραγματευτεί το συμβόλαιο και η αποχώρηση του πελάτη του από την Ισπανία είναι σχεδόν… σίγουρη.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.