Ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, παραχώρησε την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου, στην οποία ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει στις 25/9, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο αν δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη.
Μάλιστα τόνισε πως εκτός από την παραπάνω εκκρεμότητα θα πρέπει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να δώσει παράταση ενός εύλογου χρονικού διαστήματος προκειμένου να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε όσα γήπεδα δεν έχει τοποθετηθεί.
Σημειώνεται ότι δέκα από τις 18 ομάδες της κατηγορίας δεν έχουν κάμερες στα γήπεδά τους και βάσει νόμου δεν θα παίρνουν άδειες τέλεσης αγώνων, άρα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη φυσική τους έδρα.
Υπενθυμίζεται ότι η Football League είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και πέρυσι, ωστόσο το Υπουργείο είχε δώσει τότε παράταση. Η διοργανώτρια αρχή περίμενε να γίνει το ίδιο και φέτος, όμως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει τέτοια εξέλιξη.
Είναι σαφές πως η αναβολή της πρεμιέρας είναι αναπόφευκτη…

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.