Χωρίς τέλος οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο: Νέες υπερπτήσεις σε Οινούσες και Κίναρο

1 Min Read

Ειδικότερα, τριάδα τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης- πέταξε πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά στα 30.000 πόδια, στις 14:07 μ.μ. και στις 14:08 μ.μ. , όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

-Advertisement-
fitcare

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Νωρίτερα, ζεύγος τουρκικών F-16 -που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης- πέταξε πάνω από την Κίναρο στα 6.000 πόδια, στις 09:37 το πρωί.

Σημειώνεται ότι και χθες ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών πέταξε πάνω από νησίδες του συμπλέγματος των Φούρνων, ενώ την Τρίτη είχαν προηγηθεί πτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από νησιά των Δωδεκανήσων.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

πηγή: CNN

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *