Με αρκετές -πέρα από τις γνωστές- απουσίες πάει στα Χανιά η ΑΕΚ, για τον πρώτο αγώνα με τον Πλατανιά στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Εκτός αποστολής έμειναν Πατίτο Ροντρίγκες, Αλμέιδα και Λάζαρος.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίντακ, Βράνιες, Βινίσιους, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Μάνταλος, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης, Αραούχο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.