Δεν θα ανοίξει φέτος τις πύλες του ο “Μύλος των Ξωτικών”, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο ίδιος ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου το παραδέχθηκε χθες βράδυ και κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η διοργάνωση η οποία κάθ’ έτος προσελκύει πολλές χιλιάδες επισκέπτες.
Σύμφωνα με το Trikalavoice. gr ήδη στο επιτελείο της Δημοτικής Αρχής επεξεργάζονται από καιρό εναλλακτικά σενάρια για τα Χριστούγεννα, όπως μικρές γωνιές στο κέντρο της πόλης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.