Χωρίς μετακίνηση οπαδών τα ματς του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν

1 Min Read

Συνάντηση με ανθρώπους της UEFA είχε την Τρίτη ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Στο τραπέζι της κουβέντας έπεσε και το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Παρτιζάν για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολλανδός αξιωματούχος της Ομοσπονδίας εμφανίστηκε ενήμερος για τις ειδικές συνθήκες που θα διεξαχθούν οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις, εφόσον περάσουν οι Σέρβοι και δεν πέσουν θύμα έκπληξης από την Μπούντουτσνοστ. Έτσι, άφησε να εννοηθεί πως η UEFA δεν θα επιτρέψει την μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας τόσο στο Φάληρο όσο και στο Βελιγράδι.

Βέβαια, αυτό αποτελεί την ανεπίσημη θέση της Ομοσπονδίας. Η τελική απόφαση θα παρθεί αφού κλειδώσει η πρόκριση της Παρτιζάν, η οποία απόψε το βράδυ παίζει τον επαναληπτικό στην Ποντγκόριτσα έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα ύστερα από το 2-0 του πρώτου ματς.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Πηγή: sport-fm.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *