Στους προσαχθεντες επιβλήθηκαν τα απαραίτητα πρόστιμα ενώ δεν έγινε καμια σύλληψη καθώς δεν εντοπίστηκε ο διοργανωτής
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες σε πλατεία στον Ταύρο όταν μαζεύτηκαν πάνω από 350 άτομα και έστησαν… χιπ χοπ κορωνοπάρτι, προκαλώντας συναγερμό στην ΕΛΑΣ.
Όλα είχαν ξεκινήσει σε άλλο σημείο στο Περιστέρι όπου υπήρχε και το σχετικό κάλεσμα όμως τα άτομα έφυγαν από εκει και μεταφέρθηκαν στον Ταύρο.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε εννιά προσαγωγές με τα άτομα να μεταφέρονται στο τμημα Ασφαλειας Μοσχάτου. Στους προσαχθεντες επιβλήθηκαν τα απαραίτητα πρόστιμα ενώ δεν έγινε καμια σύλληψη καθώς δεν εντοπίστηκε ο διοργανωτής. Παράλληλα έκαναν συστάσεις μέσω μεγαφώνων και οι συγκεντρωμένοι που δεν φορούσαν μάσκες και δεν κρατούσαν αποστάσεις απομακρύνθηκαν λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.