Χιονόπτωση έχουμε αυτή την ώρα σε περιοχές της Φθιώτιδας αλλά ακόμη και στο κέντρο της Λαμίας. Σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση χιονίζει στους ημιορεινούς και ορεινούς όγκους προς Μπραλο, Δομοκό και Τυμφρηστό.
Πιο έντονη η χιονόπτωση στην περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας. Χιονίζει και στη Μακρακώμη και στη Σπερχειάδα αλλά και στα πιο ορεινά σημεία της περιοχής.

Κανένα απολύτως πρόβλημα στο κεντρικό οδικό δίκτυο για την ώρα (11.05).
Η πολιτική προστασία βρίσκεται στις επάλξεις ρίχνοντας αλάτι στους δρόμους.
Σπερχειάδα


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.