Δακρυγόνα και χημικά έριξαν Σκοπιανοί αστυνομικοί εναντίον των μεταναστών που βρίσκονται στην ελληνική πλευρά στην Ειδομένη. Αρκετοί πρόσφυγες και μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν στην πλευρά των Σκοπίων, ωστόσο δέχθηκαν επίθεση.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση προσφύγων στη σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη. Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση, ωστόσο, αποσυνδέουν τη συγκέντρωση από φυλλάδιο γραμμένο στην αραβική γλώσσα, που μοιράστηκε χθες από αγνώστους, καλώντας τους πρόσφυγες σε μαζικό πέρασμα από τα σύνορα.
«Κυκλοφόρησε κάποιο φυλλάδιο, όμως, στη σιδηροδρομική γραμμή έχουμε μία από τις διαμαρτυρίες που γίνονται καθημερινά, δεν πρόκειται για κάποια οργανωμένη προσπάθεια να περάσουν τα σύνορα, είναι γύρω στα 150-200 άτομα», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών.
newsbeast

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.