Στη σύλληψη ενός πρώην μέλους της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει τον θείο του προχώρησαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (1/11) στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο συλληφθείς φέρεται το απόγευμα της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου να εισήλθε στο σπίτι του 84χρονου θείου του, να κατευθύνθηκε στο σαλόνι όπου βρισκόταν ο άνδρας και στη συνέχεια να του επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τραύματα στο λαιμό και στο σώμα.
Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ στη συνέχεια ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Χολαργού.
Να σημειωθεί ότι όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ο συλληφθείς το 2011 είχε εμπλακεί σε πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στην περιοχή της Πεύκης Αττικής, ενώ αποτυπώματά του είχαν βρεθεί σε γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς». Μάλιστα ο άνδρας είχε φυλακιστεί το 2011.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.