Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, η οποία διεξήχθη σε υψηλούς τόνους, αναφέρεται σήμερα μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
Όπως σημειώνει, «ο Τσίπρας θεωρούσε ότι θα είχε μια εύκολη νίκη και είχε μια μεγάλη ήττα. Η εκδίκηση της πραγματικότητας!».
Ο #TSIPRAS ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! #VOULI
— KOSTIS HATZIDAKIS (@K_HATZIDAKIS) 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κυριακος Μητσοτάκης, «με καθαρό και πειστικό λόγο, χωρίς να χαρίζει κάστανα» ήταν «ξεκάθαρα ο νικητής!».
O @KMITSOTAKIS ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ! #VOULI
— KOSTIS HATZIDAKIS (@K_HATZIDAKIS) 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Πηγή: newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.