Ένα απρόοπτο συνέβη το πρωί της Δευτέρας (6.1.2025) ανήμερα των Θεοφανείων, κατά τον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του δημάρχου Αθηνών, Χάρη Δούκα.
Όταν ο Επίσκοπος Ευρίπου Χρυσόστομος πέταξε τον σταυρό, φαίνεται πως δεν ήταν καλά δεμένος στο χέρι του, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο νερό στη Δεξαμενή μαζί με το σκοινί. Μάλιστα, η ρίψη δεν πραγματοποιήθηκε τρεις φορές όπως είναι το έθιμο τα Θεοφάνεια.
Έτσι, όσοι βρίσκονταν στο σημείο και υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ έστησαν μια ολόκληρη επιχείρηση για να καταφέρουν να τον ανακτήσουν.
Εν τέλει, με τη βοήθεια ενός κονταριού κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον τραβήξουν στην άκρη.


Η όλη επιχείρηση διήρκησε περίπου 20 λεπτά.
Στη Δεξαμενή για τα Θεοφάνεια, βρέθηκαν επίσης, ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, οι βουλευτές Νικήτας Κακλαμάνης, Θάνος Πλεύρης και Παύλος Γερουλάνος και ο Κώστας Ζαχαριάδης.
newsit.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Επόμενο δεν ήταν ποίος ήταν εκεί. Πάλι καλά πού δέν χάσανε και τον παπά. Ή άστο τίποτε χειρότερο
Σε καμμια λίμνη στο Κηφισσο θα βγήκε!!!!