Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “El Mundo Deportivo”, η κατάκτηση της Euroleague και της ACB έφερε στη Ρεάλ Μαδρίτης συνολική ζημιά 28,9 εκατ. ευρώ!
Τα συνολικά έξοδα της “βασίλισσας” ανήλθαν στα 44,27 εκατ. ευρώ και τα έσοδα μόλις 15,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, οι Μαδριλένοι ξόδεψαν 6,6 εκατ. ευρώ για την επίτευξη στόχων! Η οικονομική… τρύπα θα ήταν μεγαλύτερη, αν δεν υπήρχε η αποζημίωση 1,9 εκατ. ευρώ από τους Μάβερικς για τον Λούκα Ντόντσιτς.
Η συγκεκριμένη ζημιά αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία της Ρεάλ, ξεπερνώντας τα 27,9 εκατ. ευρώ της περιόδου 2014/15, όταν είχε κατακτήσει ξανά την Euroleague. Μάλιστα, οι εκτιμήσεις που γίνονται αναφέρουν πως οι ζημιές και για τη νέα σεζόν θα είναι και πάλι στα ίδια ύψη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.