Στην καθιερωμένη πλέον ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σε μια “ειδική” μέρα, καθώς σήμερα (4/5/2020) χαλάρωσαν μετά από έξι εβδομάδες τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό.
Νωρίτερα ο καθηγητής κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε μόλις 6 νέα κρούσματα και 2 θανάτους στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 146.
“Σήμερα αφήσαμε πίσω μας 42 μέρες πρωτόγνωρης προσπάθειας. Η νέα φάση έχει νέες προκλήσεις. Η νέα διαδικασία θα αξιολογείται καθημερινά. Ο ιός είναι ακόμη εδώ. Δεν έχουμε ξεφύγει τον κίνδυνο.Θα έχουμε και νέα κρούσματα και νέες απώλειες”, είπε ο κ. Χαρδαλιάς.
“Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο που χαράξαμε μέχρι τώρα”.
Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών, ούτε για την κυκλοφορία μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, είπε ο κ. Χαρδαλιάς, κάνοντας λόγο για fake news. Σημείωσε ότι υπάρχουν απλώς συστάσεις.
“Μπήκαμε σε νέο στάδιο, κάναμε το επόμενο βήμα, αλλά ο πόλεμος δεν έχει κριθεί ακόμη”, είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.