Μέτρα για αναποφευχθεί ο συνωστισμός ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νϊκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πάντως ότι τα πάντα παραμένουν οριακά.
Τον διπλασιασμό των λαϊκών αγορών που λειτουργούν σ όλη την Ελλάδα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.
Συγκεκριμένα από την Δευτέρα θα λειτουργούν 222 λαϊκές αγορές.
Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως οι έλεγχοι δεν χαλαρώνουν, το αντίθετο, γι αυτό και αφαιρούνται οι άδειες λειτουργίας 4 λαϊκών αγορών, που παραβίασαν τους όρους λειτουργίας.
Αναφερόμενος στην κατάσταση στη Νέα Σμύνρη της Λ¨αρισας, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως κατά τους 333 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκαν ακόμη 4 άτομα θετικά στον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 25.
Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πάντως πως οι όροι της καραντίνας στον καταυλισμό τηρούνται, ενώ πρόσθεσε πως γίνονται έλεγχοι και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, όπως στον Τύρναβο και τους Σοφάδες.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ακόμη πως συνεχίζονται οι έλεγχοι στις εισόδους της χώρας, προσθέτοντας πως από τα 214 άτομα που έφτασαν χθες αεροπορικά, μόνον ένα ήταν θετικό στον κορονοϊό.
Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως από την Δευτέρα και για 14 μέρες περιορίζεται η κυκλοφορία στη Νέα Πολιτεία Νέου Κορδελιού, στην ζώνη που εφάπτεται της οδού Αντώνη Τρίτση.
newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.