Χανιά : Λαγάνα… γίγας για το άνοιγμα της Σαρακοστής

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Το μυστικό της επιτυχίας δεν κρύβεται μόνο στο αλεύρι, το νερό την μαγιά και το αλάτι, αλλά στο μεράκι του κ. Θεοχάρη, το οποίο δεν μπαίνει καν στην ζυγαριά.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Η λαγάνα ύψους περίπου 4ων μέτρων, για να παρασκευαστεί και να ξεροψηθεί, φτιάχνεται απαραιτήτως σε δύο δόσεις, ώστε λόγω του μεγέθους της, να χωράει στον φούρνο του κ. Θεοχάρη.

Η συγκεκριμένη παρασκευή που έχει περίοπτη θέση στο σαρακοστιανό τραπέζι, αποτελεί το γούρι του κ. Θεοχάρη και όπως ο ίδιος λέει, το εγχείρημα του θα έχει μέλλον, καθώς προτίθεται για τα επόμενα πολλά χρόνια να μην αλλάξει αυτή του την συνήθεια. Ενώ επιθυμία και του γιου του είναι να συνεχίσει την παράδοση του πατέρα του. thumbnail 013G0469 MOV Still001 | Lamianow.gr thumbnail 013G0527 MOV Still001 | Lamianow.gr thumbnail 013G0517 MOV Still001 | Lamianow.gr thumbnail 013G0476 MOV Still001 | Lamianow.gr 

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *