Απίστευτη περιπέτεια για νεαρό γιατρό από την Πορτογαλία που βρίσκεται στα Χανιά, με το πρόγραμμα ανταλλαγής γιατρών «Λεονάρντο».
Οπως αναφέρει το zarpanews ο νεαρός Πορτογάλος επιστήμονας για… κακή του τύχη, βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.
Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός επισκέπτης, με την φωτογραφική του μηχανή, απαθανάτιζε τις ομορφιές του λιμανιού. Την ημέρα εκείνη όμως βρέθηκε στα Χανιά και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού, μάλλον εξαιτίας της εμφάνισής του, τον πέρασαν για παράνομο μετανάστη και για μιάμιση ώρα τουλάχιστον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, παρά το ότι ο άτυχος γιατρός τους επιδείκνυε τα χαρτιά του και τους εξηγούσε σε όλες τις γλώσσες ποιος είναι και για ποιο λόγο βρίσκεται στα Χανιά, εκείνοι επέμεναν: «Εχεις ψεύτικα χαρτιά, είσαι παράνομος μετανάστης, γιατί θέλεις να φωτογραφήσεις τον πρωθυπουργό;»
Τελικά και με τα πολλά ο Πορτογάλος γιατρός αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή: zarpanews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.