Ο Άντονι Ράντολφ θα μείνει 5-6 εβδομάδες εκτός δράσης που σημαίνει πως θα λείψει από τα ματς με Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό.
Το ράγισμα στο τρίτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού θα αφήσει τον Αμερικανό ψηλό εκτός δράσης για 5-6 εβδομάδες.
Ο Άντονι Ράντολφ δε θα προλάβει παίξει στα ματς με Παναθηναϊκό (24/11) κι Ολυμπιακό (08/12).
Αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός του Αμερικανού σε μικρό διάστημα αφού είχε προηγηθεί πρόβλημα στον ώμο του.
Πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.