Απρόσμενη απώλεια για τη Ρεάλ λίγο πριν τη σειρά των play offs απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Φακούντο Καμπάτσο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο και εκτιμάται πως θα χάσει όλους τους αγώνες με τους «πράσινους», που αρχίζουν αύριο από το ΟΑΚΑ.
Ο Αργεντινός γκαρντ ελλείψει του Σέρχιο Γιουλ είχε καθιερωθεί στη «βασίλισσα» αποτελώντας πολύτιμο στέλεχος στην περιφέρεια δίπλα σε Ντόντσιτς, Κοζέρ και Ραντλ.
Φέτος ο βραχύσωμος γκαρντ (1,79μ.) είχε 8,4 πόντους, 4,8 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα σε 24:14 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.