Ολοκληρώθηκαν οι σημερινές (6/4) αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Champions League.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη που ισοδυναμεί με… μισή πρόκριση, στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι με σκορ 1-3. Αδιαφιλονίκητος MVP της αναμέτρησης ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και πήρε από το «χεράκι» τους Μαδριλένους. Για τους «μπλε» σκόραρε ο Χάβερτζ στο 40ό λεπτό.
Στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα κατάφερε να «σοκάρει» τη Μπάγερν Μονάχου, αφού επικράτησε με 1-0 με γκολ του Χρούνεφελντ. Για τα «κίτρινα υποβρύχια» ακυρώθηκε γκολ του Κοκλέν για οφσάιντ, μετά από χρήση του VAR.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.