Η μέλλουσα νύφη περηφανευόταν με τις φίλες της τα «κατορθώματά» τους με άνδρες στην Αθήνα και σε κάποιο από τα καθίσματα του αεροσκάφους βρισκόταν ο ξάδελφος του γαμπρού!
Ο χαμός έγινε σε πτήση που ξεκίνησε από την Ελλάδα με προορισμό την Κύπρο όταν η μέλλουσα νύφη συζητούσε χαλαρά με τις φίλες της τα όσα έκαναν με άνδρες στην Ελλάδα, όταν όλες μαζί ταξίδεψαν στην Αθήνα για το hens night της.
Καθώς λοιπόν συζητούσαν μεγαλόφωνα για τα «κατορθώματα» τους, ξαφνικά πετάγεται ένας επιβάτης και φωνάζοντας είπε: «Εσύ είσαι η τάδε από το τάδε χωριό που θα παντρευτεί την Κυριακή τον ξάδελφό μου!», κάνοντας την νύφη να θέλει η γη να την καταπιεί, ή καλύτερα να βρει μια τρύπα να κρυφτεί αφού έγινε ρεζίλι μέσα στο αεροπλάνο.
Αποτέλεσμα της όλης κατάστασης ήταν να ακυρωθεί ο γάμος και η νύφη να ψάχνει μέχρι και σήμερα τόπο να κρυφθεί από την ντροπή της.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο οποίο περιγράφεται λεπτομερώς η όλη ιστοριά!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.