Έναν αστείο τρόπο βρήκε ο νεαρός που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει όλη την χώρα.
Καθώς έξω από το σπίτι του είχε δημιουργηθεί ένα ποτάμι από την έντονη βροχόπτωση, βγήκε με το μαγιό του και τις σαγιονάρες του λες και ήταν καλοκαίρι. Αφού άνοιξε το καρεκλάκι του και έβγαλε την μπλούζα του για να βάλει αντιηλιακό, απόλαυσε το τρεχούμενο νερό, προκαλώντας πολύ γέλιο. Το βίντεο που σαρώνει στο facebook έχει συγκεντρώνει πάνω από 100.000 views.
Δείτε το βίντεο:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.