Ξανά στην δουλειά επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας.
Στην προπόνηση της Παρασκευής, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Βοιωτούς ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης στην πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση ρίχνοντας το βάρος στην ανάπτυξη και στην συνοχή των γραμμών.
Όσον αφορά τον Χοσέ Κρέσπο, που ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς με τον Λεβαδειακό, υποβήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν «καθαρά». Έτσι, ο Βλάνταν Ίβιτς μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά.
Η επόμενη προπόνηση στον «δικέφαλο του Βορρά» είναι στο Σάββατο στις 12.00.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.