Φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Πολυγύρου νοσηλεύεται 25χρονος που κατηγορείται ότι τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου πυροβόλησε με πιστόλι και τραυμάτισε δύο νεαρούς, ύστερα από διένεξη, έξω από καφέ-μπαρ, στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής. Ο 25χρονος παραδόθηκε την επομένη του επεισοδίου στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και μετήχθη στην Ασφάλεια Πολυγύρου, που διενεργεί την προανάκριση. Καθώς αισθάνθηκε όμως αδιαθεσία, αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Χαλκιδικής.
Στο ίδιο Νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα δύο θύματα της επίθεσης, ένας 20χρονος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα κι ένας 25χρονος που τραυματίστηκε στους μηρούς.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.