Δυο ανήλικοι, που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για κλοπές δικύκλων και διαρρήξεις σε καταστήματα, συνελήφθησαν το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης στην Χαλκίδα, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ληστεία που είχαν κάνει στις 13 Μαρτίου του 2022 στην περιοχή της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια.
Τότε, πλησίασαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έναν αλλοδαπό που περπατούσε ανυποψίαστος, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε.
Μάλιστα, σε βάρος του ενός ανήλικου εκκρεμούσε και δεύτερο ένταλμα σύλληψης για άλλη μια ληστεία που είχε διαπράξει στις 11 Φεβρουαρίου, όταν εισέβαλε στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, τον είχε χτυπήσει και είχε αρπάξει χρηματικό ποσό. Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.