Η χαλάρωση μέτρων κατά του κορονοϊού δεν… θα έρθει, τουλάχιστον ακόμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι ειδικοί συνεδρίασαν σήμερα, Τετάρτη 02.02.2022, με το «μενού» να περιέχει και το ζήτημα της χαλάρωσης των μέτρων.
Τις τελευταίες ημέρες «ακουγόταν» έντονα πως τα μέτρα ίσως να χαλαρώσουν άμεσα, με έμφαση να δίνεται στο ζήτημα της παρουσίας περισσότερων φιλάθλων στα γήπεδα. Το ρεπορτάζ, ωστόσο, αναφέρει πως η εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα μας έβαλε… φρένο στις όποιες εξελίξεις.
Ως εκ τούτου, στα γήπεδα θα ισχύσουν για το επόμενο διάστημα όσα ισχύουν και σήμερα, δηλαδή παρουσία φιλάθλων στο 10% της χωρητικότητας του εκάστοτε γηπέδου, με ανώτερο αριθμό σε κάθε περίπτωση τους 1.000 φιλάθλους.
Υπενθυμίζεται εδώ πως από την Δευτέρα, 31.01.2022, τα μέτρα κατά του κορονοϊού χαλάρωσαν σε ό, τι αφορά την εστίαση, όπου πλέον δεν υπάρχει ωράριο, ενώ έχει επιτραπεί ξανά και η μουσική.
Μένει να φανεί τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Πότε θα έρθει μεγαλύτερη αποκλιμάκωση της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα μας, ούτως ώστε να δοθεί και το «πράσινο φως» για νέα χαλάρωση των μέτρων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.