Ένας ηλικιωμένος σε κατάσταση αμόκ βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του κρατώντας καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ο 82χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και άρχισαν διαπραγματεύσεις με τον άνδρα, ο οποίος ήταν ανένδοτος.
Τελικά έπειτα από αρκετή ώρα διαπραγματεύσεων οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν. Διενεργείται έρευνα για τους λόγους που οδήγησαν τον 82χρονο σε αυτή την ενέργεια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.