Χ. Καρέλλης στον Lamia Polis 87.7: «Η Λαμία έχει όλα τα πλεονεκτήματα για το Ράλι Ακρόπολις – Είμαστε αισιόδοξοι» (Vid)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Min Read

Στο Βραδινό Μαγκαζίνο του Lamia Polis 87.7 μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Χρυσόστομος Καρέλλης, για την πρόταση που κατέθεσαν από κοινού ο Δήμος Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο η Λαμία να συνεχίσει να φιλοξενεί το Ράλι Ακρόπολις.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο κ. Καρέλλης τόνισε ότι το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα είναι ο χώρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, που παραμένει στο επίκεντρο της πρότασης: «Δεν χρειάστηκε να αναζητήσουμε άλλο χώρο – η Πανελλήνια Έκθεση είναι ο φυσικός πρωταγωνιστής», είπε χαρακτηριστικά.

Σε συνδυασμό με το υφιστάμενο κτίριο, τις βελτιώσεις στις υποδομές και την πολυετή εμπειρία της Λαμίας σε επιτυχημένες διοργανώσεις, η πρόταση είναι –όπως σημείωσε– πλήρης και τεκμηριωμένη.
«Η Λαμία είναι στο κέντρο της χώρας, έχει εύκολη πρόσβαση από παντού και διαθέτει τεχνογνωσία», υπογράμμισε, επισημαίνοντας πως «η εμπιστοσύνη χτίστηκε μέσα από πέντε–έξι χρόνια πετυχημένων διοργανώσεων».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε και στη θετική στάση της Motorsport Greece, λέγοντας πως «εισπράξαμε πολύ θετική ανταπόκριση, ειδικά για τον φάκελο που καταθέσαμε – ήταν άρτιος και σωστά καταρτισμένος».

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Εμφανίστηκε παράλληλα αισιόδοξος για την τελική απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού που αναμένεται τον Νοέμβριο: «Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι – η πρότασή μας είναι ολοκληρωμένη, σωστά τεκμηριωμένη και βασισμένη στις πραγματικές απαιτήσεις του αγώνα», σημείωσε, ενώ τόνισε πως «ανεξάρτητα από τις πολιτικές ισορροπίες, η δική μας πρόταση δεν υστερεί πουθενά».

Τέλος, ο κ. Καρέλλης επεσήμανε τον ρόλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην ανάπτυξη της περιοχής: «Για εμάς ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας από τους πυλώνες που μπορούμε να βασιστούμε για να φέρουμε κόσμο στη Φθιώτιδα. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μεγάλες διοργανώσεις γιατί έχουμε την κληρονομιά, την εμπειρία και τη διάθεση να το κάνουμε».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *