Οι υπεύθυνοι του Florida Fish and Wildlife Conservation ανακοίνωσαν την Τετάρτη, 22 Ιουνίου ότι είναι βέβαιοι πως έπιασαν και θανάτωσαν τον αλιγάτορα, ο οποίος άρπαξε τον δίχρονο Lane Graves στο θέρετρο της Disney World στο Ορλάντο, την περασμένη εβδομάδα.
“Το συμπέρασμα αυτό βασίζεται στις αναλύσεις dna και στις παρατηρήσεις προσωπικού με μεγάλη εμπειρία στη διερεύνηση θανατηφόρων περιστατικών από δαγκώματα αλιγάτορα. Το συμπέρασμα έλαβε υπόψη την εγγύτητα στο χώρο επίθεσης του αλιγάτορα και στις περιγραφές των μαρτύρων», αναφέρει η ανακοίνωση. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, παγιδεύτηκαν και απομακρύνθηκαν συνολικά έξι αλιγάτορες.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη θλίψη. Είμαστε στο πλευρό της οικογένειας του Lane Graves. Μακάρι να μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να απαλύνουμε τον πόνο τους», είπε ο επικεφαλής των ερευνών της Ντίσνεϊ.
Υπενθυμίζεται ότι ο αλιγάτορας άρπαξε το 2 ετών αγοράκι ενώ εκείνο έπαιζε στην άκρη της λίμνης και το τράβηξε μέσα στο νερό. Η σορός του παιδιού βρέθηκε άθικτη στο βυθό μετά από δυο ημέρες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.