Το πτώμα εντοπίστηκε από άνδρες της ασφάλειας του Πανεπιστημίου
Νεκρή γυναίκα βρέθηκε νωρίτερα στο υπόγειο της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το πτώμα εντοπίστηκε από άνδρες της ασφάλειας του πανεπιστημίου στο εκπαιδευτήριο Ε10 της Σχολής.
Εικάζεται ότι η γυναίκα κατέληξε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.