Το ότι δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Μιλώντας στο «Λοιπόν», ο ηθοποιός τόνισε πως ήταν πολύ άτακτος μαθητής με αποτέλεσμα να τον διώξουν από όλα τα σχολεία. Προσπάθησε να τελειώσει το εξατάξιο Γυμνάσιο, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.
«Έχω πάει σε εκατό σχολεία, με έδιωχναν από όλα! Ήμουν άτακτος, με είχαν πιάσει στην κηδεία του Παπανδρέου και με είχαν διώξει από τα σχολεία της περιοχής… της Ελλάδος», λέει ο Γιάννης Μποστάντζογλου και προσθέτει:
Πήγα μέχρι και την 5η Γυμνασίου, είχα μείνει και δύο χρονιές, στην 1η και την 5η, αλλά μετά τα βαρέθηκα και τους είπα να με παρατήσουν, δεν θα πάω άλλο. Ακόμα και τώρα βλέπω εφιάλτη το σχολείο, το πιστεύεις; Δεν έτυχα σε καλούς δασκάλους. Πήγα μέχρι και την 5η Γυμνασίου, δεν τελείωσα το σχολείο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.