Υλικά

Για 1 άτομο

60 γραμμάρια μαύρο ρούμι
20 γραμμάρια ξηρό βερμούτ
πάγος
1 μαύρη ελιά, για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Τοποθετήστε ένα ποτήρι κοκτέιλ στην κατάψυξη για να παγώσει.
Τοποθετήστε το ρούμι και το βερμούτ σε ένα σέικερ και γεμίστε το μέχρι τη μέση με πάγο.

Ανακατεύετε για 30 δευτερόλεπτα. Σουρώνετε σε παγωμένο ποτήρι του και γαρνίρετε με την ελιά.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version