Πλάνα σοκ στην Αυστραλία καταδεικνύουν το σημαντικό πρόβλημα ξηρασίας που μαστίζει τη χώρα, καταστρέφοντας τον κτηνοτροφικό και γεωργικό κλάδο της.
Μερικά από τα θύματα είναι και τα ζώα, και ειδικά οι αγελάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αφυδάτωσης. Στα εντυπωσιακά πλάνα από drone, που είδαν το φως της δημοσιότητας και διαδόθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα εκατοντάδες αγελάδες συνωστίζονται και μοιάζουν να στροβιλίζονται γύρω από υδροφόρo όχημα που προσπαθεί να ξεδιψάσει τα δύσμοιρα ζώα.
Η Αυστραλιανή Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε μάλιστα ότι αυτό είναι το δεύτερο θερμότερο καλοκαίρι στην ιστορία της Αυστραλίας. Στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας οι αγρότες πρέπει να ταΐσουν τα βοοειδή τους, καθώς το χόρτο που τρώνε συνήθως έχει μετατραπεί σε σκόνη. Σημαντικό πρόβλημα επιβίωσης από την ξηρασία αντιμετωπίζουν και τα άγρια καγκουρό.
Πηγή: skai.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.