Ο «Μεγάλος Αδερφός» επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες έπειτα από αρκετά χρόνια στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Την Κυριακή 15 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα το «Big Brother» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Σε μία περίπου εβδομάδα από σήμερα στις 21:00 το βράδυ ο Χάρης Βαρθακούρης θα καλησπερίσει το τηλεοπτικό κοινό στο πρώτο ζωντανό του ριάλιτι εγκλεισμού. Ο τραγουδιστής, σε ένα νέο γι’ αυτόν ρόλο κάθε Κυριακή θα υποδέχεται κοινό σε live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης θα αποχωρεί μετά από ψηφοφορία του κοινού.
Όπως έχει γίνει γνωστό 16 συνολικά παίκτες θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι εγκλεισμού. Στο κανάλι του Φαλήρου έφτασαν περισσότερες από 10 χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής, δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ το ριάλιτι θα διαρκέσει 15 εβδομάδες, περισσότερους δηλαδή από τρεις μήνες.
Το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή είναι 100 χιλιάδες ευρώ. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ στιγμές από τη ζωή των παικτών μέσα στο σπίτι θα προβάλλονται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 11 το βράδυ μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.
Όπως έχει γνωστό βέβαια όσοι τηλεθεατές ενδιαφέρονται θα μπορούν να παρακολουθούν όσα συμβαίνουν με live streaming 24 ώρες το 24ωρο.
Πηγή: dailymedia

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.