Μπενιαμίν Νετανιάχου: Το Ισραήλ σκότωσε και τους δυο διαδόχους του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Min Read

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου επιβεβαίωσε σήμερα (08/10/2024) πως ο στρατός σκότωσε τους δυο διαδόχους του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου τόνισε χαρακτηριστικά πως το Ισραήλ δολοφόνησε τον νέο ηγέτη της Χεζμπολάχ και διάδοχο του Χασάν Νασράλα, τον Χασέμ Σαφιεντίν, ο οποίος έγινε στόχος ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στη Βηρυτό την περασμένη Πέμπτη (03/10/2024).

Ακόμη ισχυρίστηκε πως εξουδετέρωσε και τον αντικαταστάτη του Σαφιεντίν, χωρίς να προσδιορίσει ποιος ήταν.

«Υποβαθμίσαμε τις δυνατότητες της Χεζμπολάχ. Εξοντώσαμε χιλιάδες τρομοκράτες, μεταξύ των οποίων τον ίδιο τον Νασράλα και τον αντικαταστάτη του Νασράλα και τον αντικαταστάτη του αντικαταστάτη», ανέφερε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Επίσης καλεί τους πολίτες του Λιβάνου να ξεσηκωθούν κατά της Χεζμπολάχ και να πάρουν πίσω τη χώρα τους.

«Πολίτες του Λιβάνου. Απελευθερώστε τη χώρα σας από τη Χεζμπολάχ. Αυτός ο πόλεμος μπορεί να τελειώσει. Απελευθερωθείτε από τη Χεζμπολάχ για να μπορέσει η χώρα σας να ευημερήσει ξανά, έτσι ώστε οι μελλοντικές γενιές Λιβανέζων και Ισραηλινών παιδιών να μην γνωρίζουν πλέον τον πόλεμο και την αιματοχυσία, αλλά, επιτέλους, να ζήσουν μαζί ειρηνικά».

Παράλληλα, τα ισραηλινά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Νετανιάχου συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο όπου πρόκειται να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για τον τρόπο και το χρόνο με τον οποίο το Τελ Αβίβ θα απαντήσει στο Ιράν.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *