Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης με την Αστάνα και ένα στοιχείο που παρουσιάζει ενδιαφέρον έχει να κάνει με την παρουσία του Γιάννη Μανιάτη στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων».
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει σήμερα σε προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, μετά από απουσία δύο μηνών. Αυτό συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη ο Μπέντο και ο Μοντέστο με τον Μανιάτη και ο διεθνής μεσοαμυντικός θα ακολουθεί και πάλι από σήμερα το πρόγραμμα της ομάδας. Θα πρέπει πάντως εδώ να σημειωθεί ότι η επιστροφή του έμπειρου μέσου δεν σημαίνει πως ισοδυναμεί και με επαναδραστηριοποίησή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.