Μπακογιάννη: Από τον πρωθυπουργό εξαρτάται αν θα κλείσει η αξιολόγηση

Δημήτρης Πανετάτος
By Δημήτρης Πανετάτος Add a Comment
2 Min Read

Tην άποψη πως από τον πρωθυπουργό εξαρτάται ένα θα κλείσει η αξιολόγηση και πως κάθε μέρα που περνάει επιβαρύνεται το κόστος για τον Έλληνα πολίτη, εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

-Advertisement-

Μιλώντας στα “parapolitika 90,1” τόνισε ότι  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρέπει να αντιληφθεί ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο.

Παράλληλα σημείωσε πως στην κυβέρνηση πρέπει να ντρέπονται όταν λένε ‘-όπως είπε-΄’ότι η ΝΔ υιοθετεί τις απόψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

“Η κυβέρνηση είναι παντελώς ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση” σημείωσε με νόημα.

-Advertisement-

Σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα και τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο είπε πως ποτέ η Άγκυρα δεν έφτασε ως τις Οινούσες και ποτέ δεν αποκάλεσε τα ελληνικά χωρικά ύδατα, τουρκικά.

Ανέφερε επίσης πως όταν υπερ-φορολογείς σκοτώνεις της επιχειρηματικότητα.

Αναφορικά με το ασφαλιστικό είπε πως επί κυβερνήσεως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έγιναν πολλά βήματα ενώ είπε πως το νομοσχέδιο Κατρούγκλου τιμωρεί την εργασία.Σημείωσε δε, πως το νομοσχέδιο θα πάει για νόμπελ αποτυχίας.

-Advertisement-

Σχολιάζοντας τις προβλέψεις της Κομισιόν είπε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει άλλο την ύφεση…

Σε ό,τι αφορά τέλος το ενδεχόμενο δημοψήφισμα είπε ότι ο πρωθυπουργός έχει καταλάβει πως κάτι τέτοιο θα ήταν ανέκδοτο ενώ σε ερώτηση για εκλογές απάντησε πως η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση.

Share This Article
Leave a Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *