Ο φανταχτερός ντελιβεράς μετέτρεψε ένα κοινό δίκυκλο που έχει για να μετακινείται στη δουλειά του και να παραδίδει τις παραγγελίες, ίσως στο πιο εκκεντρικό μέσο για delivery στην Πάτρα.
Κάποιοι θα αρκούνταν σε μια στολή Άγιου Βασίλη, ωστόσο ο Μιχάλης Νάτσικας πήγε τη διανομή καφέ και φαγητού ένα βήμα παρακάτω.
Στόλισε – κανονικά όμως – το δίκυκλό του, με χριστουγεννιάτικα δεντράκια, γιρλάντες, γκι, πρόσθεσε φώτα LED, τοποθέτησε ακόμη και λούτρινα κουκλάκια στο μπροστινό μέρος.
Πέρα από την κλασική κόρνα, το Χριστουγεννιάτικο δίκυκλο του Μιχάλη διαθέτει και καμπανάκια σαν κι εκείνα του έλκηθρου του Άγιου Βασίλη.
πηγή: thebest.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.