Ο 38χρονος Βασίλης Φλώρας, που συμμετείχε στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς έχασε τη ζωή του, από χτύπημα μετά από πτώση στύλου της ΔΕΗ.
«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πως θα πεθάνεις», με αυτά τα λόγια συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Βασίλη τους, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις.
Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φλωρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη.
Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία», καταλήγουν.
Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη, Τρίτη 10 Αυγούστου στον Ιερο ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια.
«Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκόμενων.
Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου του νοσοκομείο ΚΑΤ, για τις συνθήκες του θανάτου του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.