Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 79χρονος κρατούμενος στις φυλακές Τριπόλεως. Kαθώς βρέθηκε μέσα στο κελί του τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Oκτωβρίου. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και το εγκληματολογικό, ενώ οι αρχές ερευνούν αν υπάρχει κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο απευθύνεται στην οικογένειά του. Ο 79χρονος ήταν κάτοικος Παλαιοπαναγιάς Λακωνίας.
Πηγή: Flynews

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.